Täna kell 21:30 saab taas kaasa elada Kanal 2 suvisele tõsielusarjale  “Meie pere ja muud loomad”. Tragil Heidil on põhjust rõõmustada, sest esimest korda sel suvel õnnestub tal hüpata hobuse selga ning oma hingeloomad lõpuks ometi Pajuväravale viia. Ent viperusteta ei möödu seegi osa.

Pajuvärava talu alati optimistlik perenaine Heidi Hanso räägib suure entusiasmiga, kuidas tema kauaaegne unistus luua Pajuväravale talu, mis annaks talle ka sissetuleku, muutub aina kindlamaks ja selgemaks. Ühe variandina näeb Heidi Pajuväravale loomatalu loomist. “Mitte loomaaeda, aga talu, kus oleksid kõik Eesti maatalu loomad. Väikeste lisadega pesukarude näol näiteks,” räägib Heidi, lisades, et eksootilised loomad teda muidu eriti ei tõmba. Tänase seisuga ongi Heidil hoovi peal juba hobused, lambad, hani, koer, kass, kanad, vutid, aga ka pesukarud ning toas sisalik ja rott, kelle eest nad üheskoos Uma ja Rajuga hoolitsevad.

Siiski tõdeb Heidil, et loomapidamine ei ole alati lihtne, sest nii kirju karjaga juhtub alalõpmata midagi. “Minu neljast lambast väike must sai ootamatult hukka, lihtsalt sõi ennast üle. Elasin seda väga-väga üle.” Ootamatusi on oodata ka tänases „Meie pere ja muud loomad“ saates, sest pesukarude kolimise käigus otsustab Heidi ustav kaaslane, pesukaru Maria nelja tuule poole punuma panna. “Mul süda nii valutab, ma ei tea, kuidas Maria üles leian,” kurvastab Heidi. “Võõras loom on võõras loom ja teda ei tohiks katsuda…” Mida aga teha, kui kohata Saaremaal üksinda ringi uitavat pesukaru, vaata juba saatest!

 „Meie pere ja muud loomadon Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast sketšisarja „Heeringas Veenuse õlal