Haljalas asuvas Rõõmu talus elab perekond Lõbu – soojade nimede taga peitub aga traagiline elusaatus, kuhu kuulub hülgamine, vägivald ja keerulised eluolud. Juba pea 200 Eesti perele abikäe ulatanud Kanal 2 „Kodutunne“ suundub täna appi vintsutustele vapralt vastu astunud Angelale ja tema suurele perele.
 
Rõõmu talus elava Angela jaoks lõppes lapsepõlv varakult, kui ta oma ema jättis kõigest 8aastase tüdruku üksinda metsatallu hoolitsema nii iseenda kui ka nooremate õdede ellujäämise eest. Kui võimud hüljatud lapsed lõpuks avastas, lahutati pere erinevatesse lastekodudesse ja nii on ka Angela lapsepõlv möödunud kolmes erinevas lastekodus.
 
Läbi aastakümnete on elu lastekodus kasvanud naisele õpetanud pead püsti hoidma ja kehvadele suhetele eelistama oma laste heaolu. Kaheksa poja ema tunnistab, et on seadnud endale sihiks mitte korrata vanemate vigu, mis tema lapsepõlve varjutasid. „Peab saama ka teistmoodi. Tuleb lihtsalt võidelda,“ on Angela veendunud. Vaid 18aastasena esimest korda abiellunud naise ellu on kuulunud kaks vägivaldset suhet, kuid täna elab Angela Rõõmu talus koos hea mehe Andrega.
 
Paraku on Rõõmu talus elamistingimused kasinad ja kuigi pere on töökas ja hakkamist täis, ei suuda nad oma jõududega maja siiski korrastada. Nii otsustaski „Kodutunde“ meeskond appi minna ja aidata pere paremale järjele.
 
„Kodutunde“ uus hooaeg alustab Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast erisaadet Kanal 2 sügishooajast.