Kanal 2 eetris startis kodumaise krimisarja "Kelgukoerad"11. hooaeg! Uute osade keskmes on salapärane kurjategija, kes jahib müstilist peidetud aaret…

“Lugesime sarja kodulehelt fännide arvamusi ja ootusi uuele hooajale ning loomulikult arvestasime nendega,” ütleb sarja produtsent Toomas Kirss. “Uus hooaeg pakub kõike seda, mis sarja eluea jooksul vaatajatele kõige enam meeldinud on – müstikat, salapära, ootamatusi, eraelulisi suhteid ja põnevust.”

Sel hooajal keritakse pisikeste juhtumite kõrval lahti tervet hooaega läbiv hiigelmüsteerium, mis räägib suurest varandusest ja aardejahist. Pole mingi saladus, et ka tänapäeval reisivad mööda ilma aardekütid, kes peidetud varanduse jälgi ajavad ning üks legend räägib kunagisest julmast sõjapealikust, kes väidetavalt oma varanduse just Eesti maamulda peitis. Nii jõuabki siia keegi, kelle eesmärgiks on varandus leida ja seda iga hinna eest. Mõrvu saab olema palju ja haaravaid sündmusi veel rohkem!

Kõsta (Juhan Ulfsak) on endiselt boss. Esialgu ta küll asendab puhkavat Kelku, kuid loodab siiski ka päriselt ülemuseks saada, sest Kelgule tehakse taas väga hea pakkumine. Mart (Madis Milling) ja Post (Taavi Eelmaa) on paaris, samuti Pulk (Priit Võigemast) ja Bärbel (Natali Lohk).

“Sel hooajal näeb kõrvalosades mitut armastatud, kuid helesinisel ekraanil viimasel ajal harva nähtud näitlejat,” räägib Kirss, kuid jätab nimed vaatajale üllatuseks.