Täna kell 22:30 on Kanal 2 eetris hooaja viimane C-Komando saade. Seekord on saate keskmes noor perekond, kes kaotas oma kodu tulekahjus. Kuigi nende kodu oli kindlustatud, ei saa nad kindlustusfirmalt elamise taastamiseks abi. Asja asus uurima C-Komando.
 
„Hooaja viimases saates teeb C-Komando meeskond koostööd „Kodutundega“, et aidata üks noor pere jõuluks koju,“ ütleb saatejuht Carmen Pritson-Tamme. „C-Komando“ tegeleb põhjustega, miks kindlustusfirmad perekonda ei aita. 21. detsembril läheb Kanal 2 eetrisse aga “Kodutunne”, milles aidatakse nende kodu taas üles ehitada,“ selgitab ta.
Mariana ja Miku kahelapselise pere kodu muutus elamiskõlbmatuks peale tulekahju tänavu jaanuaris. Ehkki perel oli kodukindlustus ja lisaks veel ka õigusabikindlustus, mille makseid nad olid mitu aastat igakuiselt tasunud, leidsid mõlemad kindlustusettevõtted, et ei saa noort peret aidata.

Niigi suurt pangalaenu tagasi maksvale perele oli kodu uuesti oma finatsidega üles ehitamine mõeldamatu. Abi saamiseks pöörduti Kanal 2 saate “Kodutunne” poole, kes omakorda kutsus asjasse selgust tooma ka “C-Komando”.

“C-Komando” hooaja viimane episood on Kanal 2 eetris täna, kolmapäeval kell 22:30, kohe pärast menusarja „Pilvede all“.