Täna kell 22:30 asub Kanal 2 probleemsaade „C-Komando“ lahendama ühe pere muret, mis esimest korda jõudis tele-ekraanile juba aastaid tagasi sarjas „Rääkimata lugu“.
 
Viis aastat tagasi võtsid Kanal 2 saate  „Rääkimata Lugu“ tiimiga ühendust Põltsamaa  Esku-Kamari kooli õpetajad, kes tundsid muret kolmandas klassis õppiva Eeriku pärast. Tollal vaid 10aastane poiss oli jõudnud koole vahetada juba üheksa korda, sest perel puudus päris oma kodu. Saate meeskonna abil leiti probleemile siis lahendus, kuid paraku on see tänaseks taas üles kerkinud. Poeg ja ema on juba pool aastat olnud sunnitud elama Kärstna sotsiaalmaja väikeses toas kastide otsas.
 
Vahepeal 15aastaseks saanud Eerik on lõpuks leidnud kooli, kus sotsiaaltöötajad ja õpetajad temaga piisavalt tegelevad. Varasemad pidevast kolimisest tingitud puudumised ja õpiraskused on tänaseks selja taha jäänud, kui hirm kolimise ees on endiselt õhus. Nimelt ei leidu Tarvastu vallas ühtegi pere majanduslikele võimalustele vastavat üürikorterit.
 
„C-Komandol“ õnnestus leida perele küll sobiv korter, kuid see tuleb välja osta. Korteri hinnaks on täna ligi 6000 eurot. Carmen Pritson-Tamme juhitud saade loodab heade inimeste abile ja annetustele, et aidata Eerikul puhtalt lehelt alustada, sest tänaseks on ta leidnud Tarvastu valla sotsiaaltöötajate näol enda kõrvale inimesed, keda usaldab ja kuulab.
 
Aita teha head! Annetused korteri soetamiseks on oodatud arvele: OÜ Mareen, EE253300332117690000, märksõna:  ANNETUS EERIKU KORTER

“C-Komando” on Kanal 2 ekraanil täna kell 22:30, kohe pärast menusarja „Pilvede all“